In Memoriam

Ice Cream The Mystic Angel (Summer) 

 

 

 

 

 

08-03-2012 – 10-05-2022

Overleden op 10 jarige leeftijd onze lieve trouwe Summer


Lipstick the Mystic Angel ( Liv) is overleden op de leeftijd van 20 maanden aan een milt draaiing. Ze was niet meer te redden…………Ons boefje , grote vriendinnetje van onze kleindochter Milou. Je wordt zo vreselijk gemist. De 20 maanden op deze aarde heb je ten volle geleefd, dat is onze enige troost.

 

 

Onze Dayllght the Mystic Angel (Daily) is overleden op 08-07-21 op bijna 13 jarige leeftijd. Onze lieve en eigenwijze hondje, maar o zo trouw. Ze was speciaal , mix van Beau en Naomi en dat zagen wij terug in haar. Rust zacht lieve meid…..

 

 

Naomi van Nikaron born 19-11-2004 * died 03-10-2020

Een hondje om nooit te vergeten, zo braaf, ons prinsesje . Met haar begon onze liefde voor het showen en wat heeft ze veel behaald! Jeugdwinster , Winster, Veteranen winster , Ned Kampioen.
En dan al haar mooie en lieve nakomelingen, waar wij nu nog mee verder fokken, ze heeft ons zoveel gegeven. Net heeft ze de 16 jaar niet gehaald, nooit kan ik meer zeggen; ik heb 4 generaties in huis…….Naomi je wordt gemist……

Onze GROTE VRIEND Beau is er niet meer….

De enige man in de roedel, geboren in het eerste nest wat wij gefokt hebben, vader van geweldige pups, knuffelbeer …zoveel fijne herinneringen , zoveel met hem gedaan qua sport , alles vond hij geweldig…..

VRIEND , je wordt vreselijk gemist.

 

 

 

Be my Levy the Mystic Angel NJK, NED LUX Kampioen

15-12-2006       19-05-2017

“Our once in a lifetime dog”

Zoveel mooie herinneringen aan Levy, hij woonde niet bij ons, maar bij ons was zijn 2de thuis. Veel shows met hem afgegaan, waar hij ons toch steeds verraste met mooie resultaten. Maar bovenal, zijn fijne en lieve karakter…..zo’n hond vind je geen 2de keer.

 

Thirza-Phourka v. Astrita Hof (Large)

Thirza-Phourka v. Astrita Hof

15-12-2000  –  29-12-2015

 

Haar roepnaam was Maxime, onze eerste hond, het begin van onze liefde voor de belg.  Ze heeft ons zoveel gegeven en was de stammoeder van onze kennel.

Rust zacht lieve Maxime………..